Månadsbrev mars 2022

Återigen dags för månadsbrev. Denna gång kommer det täcka aktiviteterna inom RN Fyisk under mars månad 2022.

Solängen BK A-lag
A-laget har fortsatt fått sin del av fysträningen. Mer inriktad med boll samt kortare löpningar med fokus på acceleration med boll. Detta var fokuset framförallt sista 3/4 av mars. Den första vecka var med renodlad fys med intervaller etc men ju längre in i mara vi kom så blev intervallerna färre och de kortare löpningarna med fokus på bollkontroll blev allt mer vanliga. Nu är det seriepremiär på torsdag så vi har tagit ned frekvensen på fysen men när vi kör har vi fortfarande upprätthållt intensiteten. Arbetet killarna har gjort är grymt och det är en bra säsong som komma skall.

Sista helgen i mars hade vi även ett träningsläger på Tjörn med tre träningar och en match. Mycket fokus på lagsammanhållning och att ha kul samtidigt som att det var seriöst när det väl var träning.

Solängen BK F07/08
Tjejerna har fortsatt köra på bra med fokus på att göra fotbollsövningar jobbigare med olika intesitetshöjare men även men fokus på små detaljer i sprinter och tillslag. Jag har varit på deras träningar varje måndag och nu även på hemmaplan. Eklandavallen är nu klar! Tyvärr har tjejerna blivit få på träningarna på grund av olika förutsättningar med många sjuka, vissa har bytt klubb inför säsongen osv. Gruppen som är kvar är dock väl sammansvetsad och väldigt, väldigt slagkraftig! Allt som allt så har månaden varit väldigt bra och tjejerna gillar upplägget samtidigt som de blir bättre!

Gruppass
Jag startade i slutet av mars återigen mina gruppass utomhus! Just nu har jag hållit två stycken, de två senaste tisdagarna. Verkar väldigt uppskattat så det gör mig väldigt glad! Hör av er om ni vill vara med! Fokus ligger på kroppsviktsträning utomhus. Så mycket styrkeinriktat som möjligt men även med pulshöjande inslag. Åldrarna som är med nu är allt från 16-80 år oc

Personligt/bloggen
Personligen har jag äntligen fyllt 18 och därmed tagit körkort! Jag har även kommit igång ordentligt och skrivit en he del blogginlägg till bloggen! Jag har börjat skriva serien om hur man skriver ett bra träningsprogram för sig själv där den sista delen snart släpps så håll utkik! Jag har även skrivit månadsbrev för februari månad samt ett inlägg om personliga tränare. Alla dessa finns länkade nedan! Jag har tyvärr inte tränat på några nya gym denna månaden men nu i påsk kommer jag träna på ett av mina favoritgym! Det kommer med i nästa månadsbrev. Du kan även skriva upp dig på startsidan på blogg.rnfysik.se för att få månadsbreven och de andra inläggen jag lägger upp rakt ned i mailkorgen! Gör gärna det!

Sprid gärna RN Fysik vidare så att vi kan växa tillsammans och så att fler får reda på vilka vi är!